06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

"Waar je talenten en behoefte van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping"

Agenda

Het geven van workshops en trainingen, samen met anderen, is begonnen onder de naam VanHarteWijzer. Nu mijn bedrijfsnaam Heidy Bolwijn, Natuurlijke Kracht is geworden, klopt het om het aanbod hier onder te brengen.

Hieronder kun je het aanbod voor dit jaar, toe nu toe, bekijken. Klik op de 'meer-lezen'-knop om meer over de workshop of training te weten te komen. Op de vervolgpagina staat ook een link naar de aanmeldpagina. En uiteraard vul ik regelmatig aan. Op de hoogte blijven van het aanbod? meld je aan voor de nieuwsbrief.

Mini-retraite Rijk Ondernemerschap

data in overleg
tijd: 09.30 - 16.30 uur
locatie: omgeving Zwolle
prijs: € 250 

Hoe leef jij je ondernemerschap? Wil jij ook voluit, bezield en ontspannen ondernemen? Recht doen aan jouw missie, passie en talent?

Meer lezen

Bewegen in Ondernemerschap

data in overleg
tijd: 09.30 - 16.30 uur
locatie: omgeving Zwolle / De Molen in Dalfsen
prijs: speciale aanbieding € 225

Droom jij van het ondernemerschap of heb je het gevoel dat je niet alles uit het ondernemerschap haalt wat er in zit? Op zoek naar jouw groeipotentie?

Meer lezen

Natuurlijk Presenteren

data in overleg
tijd: 09.30 - 16.30 uur
locatie: omgeving Zwolle
prijs: € 250

Dit is besloten training, maar ook jij kunt dit boeken voor jouw organisatie/team. Als je wilt dat mensen zichtbaarder worden vanuit hun natuurlijke kracht. En met meer vertrouwen en effectief leren presenteren op hun eigen manier.

Meer lezen