06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

" Het geluk van je leven wordt bepaald door de aard van je gedachten"

Mini-retraite Rijk Ondernemerschap

Hoe leef jij je ondernemerschap? Wil jij ook voluit, ontspannen en bezield ondernemen? Echt doen waar je van droomt? Bezig zijn met de goeie dingen? Recht doen aan jouw eigenheid en talent? Jouw overvloed delen met anderen? Je horizon verbreden? Groeien en plezier maken als ondernemer?

Data in overleg
Tijd: 09.30-16.30
Locatie: Met Louise Vinke, locatie nader, omgeving Zwolle
Prijs: € 250

Hoe?
Wij gaan op basis van jouw vragen, doelen en dilemma’s als ondernemer een dag aan de slag. Dat betekent dat we stilstaan bij en werken aan thema’s als intuïtie, trouw zijn aan jezelf, verbinding, ondernemen vanuit eigenheid en talent en essentiële beslissingen durven nemen. Daarbij maken we gebruik van verschillende werkvormen. Zoals systemisch werk (de methodiek achter familie- en organisatieopstellingen). Een mooie manier om zichtbaar te maken wat onzichtbaar lijkt.

Resultaat?
Je ervaart wat rijk ondernemerschap is en hoe je dat kunt realiseren. Je leert als ondernemer wat het betekent als je handelt vanuit je eigen kern, wanneer je onderneemt met hart en ziel. Hoe voor jou de balans is tussen leiderschap en lidmaatschap. Of jij je hard inzet of met je hart inzet? Hoe je je verhoudt als ondernemer tot jezelf, je medewerkers, je klanten en tot kracht en kwetsbaarheid.

Reacties eerdere deelnemers: "Op deze wijze stil staan bij mezelf als mens en ondernemer geeft het bewustwordingsproces een enorme boost", "Mooie mix van diepgang en luchtigheid, goede eerste stap om eigen bedrijfsdoelen weer scherper te krijgen", "Het echt verkennen van je Why en de inspirerende filmpjes, meditaties en afwisseling in oefeningen".

Voor wie?
Voor ondernemers (zzp en mkb) die bereid zijn stil te staan bij hun dromen en waar ze staan en de confrontatie met zichzelf aandurven in relatie tot de realiteit en(wens)toekomst.

Investering?
€ 250 ex BTW p.p. exclusief BTW en inclusief lunch, koffie, thee en lekkers. Ben je IkStartSmarter, meld je dan even bij Heidy.

Begeleiders
De dag wordt begeleid door Heidy Bolwijn en Louise Vinke. Beiden zijn al > 17 jaar gepassioneerd ondernemer. Voor Louise zijn welkom en verbinding de wegwijzers in de ontmoeting en het werken met de ander. Zij weet de verhalen in een groter geheel te plaatsen, waardoor nieuwe weben zichtbaar worden en mensen (meer) durven zijn in wat er is. Heidy faciliteert mensen en organisaties om hun unieke natuurlijke kracht zichtbaar en inzetbaar te maken en beweging te creëren. Ze inspireert mensen om trouw te zijn aan zichzelf door vanuit hun authentieke zijn zelf keuzes te maken voor werk en leven. Behalve op onze websites kun je ook meer info vinden op KansenInWerk.

Scroll door voor het aanmeldformulier.

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Zien we jou?

Jij bent van harte welkom bij onze Mini-Retraite Rijk Ondernemerschap. Dompel je een dag onder om vanuit je hart met jouw bedrijf bezig te zijn.

Als je het aanmeldformulier invult, krijg je van ons de benodigde informatie.

Wil je je voor meerdere activiteiten aanmelden? Verstuur dan het formulier meerdere keren. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail.

Aanmeldformulier

Mini-retraite Rijk Ondernemerschap
Versturen