06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl


"Ik ben een ondernemer met zelfvertrouwen geworden"

Meer (intern) ondernemerschap • Werkplezier en vitaliteit • Kansen zien en pakken

Voor beweging naar...


Groeien door te Doen

Mijn ervaring is dat groei ontstaat door beweging. Zowel fysiek als mentaal. Kijk maar eens wat er gebeurt als je vastloopt en je gaat een wandeling maken. Of 'gewoon' aan de slag met die uitstelklus. Of van plannen maken naar DOEN. In beweging gebeurt zoveel. Je ervaart dat er iets van je afvalt, je voelt je lichter.

Als je volledig jezelf bent, denkt en handelt vanuit de kwaliteiten die je van nature hebt, gaat alles makkelijker. Je doet wat bij jou past. Maar hoe doe je dat? Hoe pak jij de regie op je werk en leven? En hoe help je mensen in jouw team ondernemend, pro-actief en met plezier hun plek in te laten nemen en groeien? Vanuit natuurlijke kracht te werken aan de gestelde doelen?

Kom in actie

Voor meer (intern) ondernemerschap, werkplezier, vanuit natuurlijke kacht en kansen zien en pakken. Kies één van de volgende specialisaties om te zien wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen.

Coaching

Training

Interim

Natuurlijk leven

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws