06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

"Ik ben een ondernemer met zelfvertrouwen geworden"

Meer (intern) ondernemerschap • Werkplezier en vitaliteit • Kansen zien en pakken

Coaching
Natuurlijke Kracht gesprek

Als jij je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, maak je kans op een Natuurlijke Kracht gesprek met mij. Weten wat coaching je brengt? Laat je inspireren door de reacties van enkele opdrachtgevers onderaan de pagina.

Wat voor coaching ik ook doe, in essentie ben ik groeicoach. Wil je meer weten? Bel of mail me voor een vrijblijvende intake waarin we onderzoeken of en hoe ik iets voor je kan betekenen. Voor mij is het belangrijk dat je als coachee bereid bent om tijd en aandacht te investeren in groei. En open staat voor verandering. Als groeicoach faciliteer ik jou om je coachdoelen te halen. Wat ik stimuleer zijn beweging, eigenaarschap en opereren vanuit eigen kracht.

Wil jij meer energie, werkplezier en effectiviteit door in en voor je natuurlijke kracht te staan? Ik help je graag jouw essentie en focus zichtbaar te maken en van daaruit te excelleren. Als ondernemerscoach, vitaliteitscoach, loopbaancoach en communicatiecoach.

Wat brengt mijn coaching jou?

• Houd ik mensen een spiegel voor en zorg daarmee voor reflectie op en verandering van gedrag.
• Help ik bij het vrijmaken van iemands potentiële kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en belemmeringen en leer coachee daarmee om te gaan.
• Begeleid ik je naar meer (intern) ondernemerschap, focus, energie en werkplezier.
• Help ik je out of the box te kijken, denken en handelen.
• Zorg ik dat een coachtraject bijdraagt aan een betere samenwerking en doelgerichtheid.
• Help ik jou bij het ontwikkelen van het zelfsturend vermogen en het zetten van stappen.
• ben ik ondersteunend bij talrijke keuzes en ontwikkelingen om (opnieuw) richting te bepalen.
• Breng ik mensen dichterbij wie ze werkelijk zijn.
• Ervaar ik dat er door coaching meer aandacht voor communicatie ontstaat(verbaal en non-verbaal).

Wat onderscheid me als coach?

• Ruime ondernemers- en (commerciële) management- en coachervaring.
• Trainerservaring op het gebied van personal branding, (intern) ondernemerschap, communicatie, vitaliteit, samenwerken en solliciteren.
• Goede combinatie van (marketing)communicatiekennis en persoonlijke ontwikkeling.
• Doelgericht en intuïtief werken vanuit de coachvragen en passie.
• Aandacht voor de persoon, werknemer en organisatie vanuit het hier en nu en de toekomst.
• Iemands natuurlijke kracht zichtbaar en inzetbaar maken en coachee in kansen laten denken.
• Groot (digitaal en live) netwerk in met name Zwolle, Steenwijk, Meppel en deels Friesland.
• Partner in www.kanseninwerk.nl en van Buro Vitaal/YouPlus.
• DISC gecertificeerd coach en trainer.
• Inspirerende gespreksruimte (binnen of buiten) in Zwolle of Ossenzijl.

referentie Inge, inkoopfunctionaris

"Hoe vervelend ook, ik liep vast in mijn werksituatie. En hoe nu verder?

Met mijn vraag onder de arm ben ik op zoek gegaan naar een coach die me verder kon helpen in zes sessies; een coach die bij mij past, geen yoga en smoothies, maar iemand die mij helpt kijken naar mij en mijn gedrag en op welke wijze ik weer het roer in eigen hand kan nemen. Heidy is realistisch, stelt de juiste vragen en heeft een ruime ervaring om uit te putten. Heidy heeft me geholpen inzicht te krijgen in waarom ik vast ben gelopen, dit te accepteren en laten inzien dat ik van deze ervaring mag leren.

En of ik of ik mijn arbeidsvitaliteit weer terug heb gevonden? Ja zeker! En meer dan dat, ik heb meer inzicht in mijn gedrag, handvaten gekregen hoe ik duurzaam mijn arbeidsvitaliteit kan vasthouden én mijn bakens verzet."

referentie Krista, natuurcoach

“Wat ik zo goed vind aan Heidy als coach is; geen trucjes, maar meebewegen met wat ik als coachee in te brengen had. Authentiek en echt in je reacties. Je ziet alles, combineert info, denkt mee, stimuleert, accepteert, laat bij mij wat van mij is, geeft vertrouwen en brengt op ideeën. Dat in combinatie met je mega-aanstekelijk enthousiasme maakt dat ik je een hele goede coach vind”.

referentie Lineke, ondernemer, opruimcoach en mantelzorgondersteuner

“Als startend eigenaar van 'Ondersteuning aan de orde' was ik blij met Heidy’s professionele ondernemerscoaching. Maatwerk, praktisch en concreet en met een grote diversiteit in werkvormen. Met ook aandacht en oefeningen voor vitaliteit en hoogsensitiviteit, dat heb ik heel waardevol gevonden. Ik heb geleerd positief om te denken en waardeer Heidy om haar eerlijke en opbouwende feedback en dat ze in iedereen een waardevol mens ziet. Bovendien realiseer ik me dat haar tussendoortjes als een vrolijke app, een positieve mail, bevestiging en bemoediging me verder hielpen, evenals haar eigen voorbeelden uit de praktijk. Ik onderneem nu met meer kennis en zelfvertrouwen."

referentie Janke, leidinggevende binnen de lokale overheid

“Als een medewerker dreigt te worden vermorzeld tussen privéomstandigheden en werkstress bel ik Bolwijn Communicatie. Er is weinig uitleg nodig om duidelijk te maken wat mijn hulpvraag is. Een plan is snel gemaakt en wordt zorgvuldig en met respect voor iedereen uitgevoerd.
Een aantal medewerkers heeft na de coaching ingrijpende keuzes gemaakt, waarmee ze een positieve draai gegeven hebben aan hun persoonlijke levenssfeer. Gevolg is dat ik na de coaching blijere mensen terug krijg die meedenken en zich volop richten op hun taken”

referentie Margriet, Fintresse

“Door de coaching van Heidy ben ik een ondernemer met zelfvertrouwen geworden. Ze prikkelt je door de juiste vragen te stellen, laat je nadenken. En helpt je daardoor om ook zelf de antwoorden te vinden. Ze heeft me over de drempelvrees voor netwerken heen geholpen en nu vind ik het zelfs ontzettend leuk om te doen en ga ik met plezier naar bijeenkomsten, ook waar ik nog niet eerder ben geweest. Ze daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en zaken waar je vooraf van denkt dat je ze niet durft, toch te gaan doen. En dat helpt je enorm verder als ondernemer. Ook haar eigen ervaringen als ondernemer neemt ze mee en geeft ze door. Ik ben ontzettend blij dat ze via IkStartSmart op mijn pad is gekomen, want mede door Heidy’s coaching sta ik waar ik nu sta. Daarnaast is ze gewoon een heel fijne persoonlijkheid met een bijzondere antenne voor de juiste connecties.”
© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Voor meer beweging naar...

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws