06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

"Aanvaard wat je niet kunt veranderen, verander wat je niet kunt aanvaarden"

Meer (intern) ondernemerschap • Werkplezier en vitaliteit • Kansen zien en pakken

Interim
Tijd voor het nog meer inzetten en delen van mijn talent

Als interim-manager komen mijn verleden als algemeen manager, mijn coach- en trainerskennis, mijn ervaring op het gebied van interim-communicatieadvies en mijn ondernemers-skills goed van pas.

Sta je voor een organisatieverandering en wil je mensen meekrijgen? Wil je dat je medewerkers vanuit hun eigen talenten met plezier samenwerken en zo tot betere prestaties komen? Of heb je tijdelijk een leidinggevende, adviseur of projectleider nodig? Ik help je organisatie/team met plezier op weg naar meer beweging, vitaliteit en leiderschap en optimaal teamwerk. En daarmee betere resultaten.

Op zoek naar meer energie, werkplezier en resultaat?

Ik werk graag voor organisaties die de kwaliteiten van hun medewerkers zien als het kapitaal en als basis voor duurzaam resultaat. Die open staan voor nieuwe mogelijkheden en in kansen durven en willen denken en doen. Die een ondernemende werkhouding toejuichen, maatschappelijk betrokken zijn en met lef willen investeren in meer werkplezier en energie. Het Cibap is zo'n organisatie. Van september 2016 tot en met februari 2017 werkte ik daar met veel plezier als ad interim hoofd marketing communicatie. En bij ING HR Mobility was ik in 2016 interim mobiliteitsadviseur, een project waarbij ik in een zeer professionele omgeving een groep medewerkers van werk naar werk mocht begeleiden.

Van zulke organisaties krijg ik energie, die ik vervolgens weer inzet om hen te laten groeien. Maak persoonlijk kennis met Heidy.

Ik heb een combinatie van een geel-rode DISC gedragstijl. Dat betekent dat ik zowel geïnteresseerd ben in mensen als doelgericht, ik houd van uitdaging en afwisseling. Evenals een vrije rol. Ik word daarnaast vaak als positieve verbinder gezien, een rol waarin ik me prettig voel. Ben meer van het pionieren dan van bordjes in de lucht houden. En weet sensitiviteit en zakelijkheid goed te combineren. Meer van mij weten?

referentie  Antoon Hendriks, interim-manager bij Tiem BV

“Heidy heeft in een spannende fase van de reorganisatie naar Tiem een uitstekende rol vervuld als interim HR-adviseur en daarnaast ook als sparringpartner voor mij als manager in het totale proces. Heidy heeft veel oog voor mens en communicatie en kan snel daadwerkelijk contact met mensen krijgen en ze in beweging zetten. Mede door haar bijdrage en adviezen kunnen we terugkijken op een goed verlopen proces. Flexibel, humor, positieve energie is wat Heidy kenmerkt en voor mij was het een verrassende ontmoeting met een mooi mens. Denk er met veel plezier aan terug."

referentie Helga, casemanager ING HR Mobility

Professioneel, deskundig, mensgericht met een schat aan ervaring als ondernemerscoach, dat is Heidy. Ik heb een geruime periode met Heidy samengewerkt op de afdeling Mobility van ING. Het begeleiden van boventallige medewerkers van werk naar werk was onze primaire verantwoordelijkheid. Ik in de rol van Casemanager, Heidy in de rol van loopbaancoach.
Ik was bijzonder onder de indruk van de wijze waarop Heidy vrijwel alle kandidaten moeiteloos voor zich wist te winnen. Heidy blijft dicht bij zichzelf, is kritisch waar nodig maar bovenal oprecht geïnteresseerd in een ieder.
Ik mis nog altijd de goede gesprekken met “onze” kandidaten maar ook zeker de een op een gesprekken tussen Heidy en mij. Heidy heeft mij veelvuldig een spiegel voorgehouden en is ook voor mij richtinggevend geweest hetgeen heeft geresulteerd in een nieuwe carrière als zelfstandig ondernemer.
Iedere opdrachtgever mag zich gelukkig prijzen met Heidy aan boord!

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Voor meer beweging naar...

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws