06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

"We begrijpen elkaar nu, er is veel meer vertrouwen en plezier ontstaan, ons doel is bereikt"

Meer (intern) ondernemerschap • Werkplezier en vitaliteit • Kansen zien en pakken

Training
Effect?

Weten wat het resultaat kan zijn van de trainingen? Lees de reacties van opdrachtgevers en deelnemers onderaan de pagina.

De trainingen zijn bewust vooral maatwerk. Afgestemd op behoefte, doel, doelgroep en grootte van de groep(en). Meer weten? Bel of mail me. Ik kom graag een kop thee drinken om de samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken.

Wil jij weten hoe jij je team(s) vitaler maakt? En ondernemender laat werken? Of als ondernemer kunt doorgroeien in ondernemerschap? Ik help jullie graag voor meer zelfkennis,( intern) ondernemerschap, meer energie en beter resultaat.

Omdat ik graag afstem op wat de behoefte en doelen zijn van jou als opdrachtgever, is veel van wat ik doe maatwerk. Hieronder in de drie blokken DISC, Ondernemend naar de toekomst en Rijk Ondernemerschap een greep uit de mogelijkheden. Daarnaast bied ik lezingen en workshops op het gebied van vitaliteit, zoals over stress, werkdruk, bewegen, voeding en slapen.

______________________________

DISC als instrument voor het zichtbaar en inzetbaar maken van natuurlijke kracht

Voor meer inzicht in je eigen gedrag en communicatiestijl & die van de ander. In te zetten als wervingsinstrument, voor betere communicatie & samenwerking in teams, zicht op wat iemands motivatie en ideale werkomgeving zijn en waar groeipotentie zit individueel en als team.

Ook laat een DISC profiel zien hoe iemand bij stress reageert en of iemand zijn potentieel voldoende benut in zijn werk.

referentie Claudia, manager bij een woningcorporatie

“Als vrij nieuwe en jonge afdeling binnen Woonstede (een woningcorporatie in Ede) was er een behoefte om elkaar beter te leren kennen, meer samenhang in de afdeling te brengen maar ook veel plezier. Om dit te realiseren hebben we o.a. Heidy uitgenodigd om dit met ons te realiseren. Als hulpmiddel hebben we allemaal een DISC analyse gedaan en dit via verschillende oefeningen onder leiding van Heidy met elkaar gedeeld. Door elkaar beter te leren kennen, ontstond er meer samenhang, begrip, openheid en vertrouwen in elkaar. Heidy heeft hier een grote rol in gespeeld door een goede combinatie van huiswerk, interactieve oefeningen en theorie, waarbij de groepjes in verschillende samenstellingen met elkaar hebben gewerkt. Waar nodig vonden ook aanpassingen tijdens de dag plaats. Er was maatwerk. Door twee dagen met elkaar actief bezig te zijn is de afdeling meer één geheel geworden, begrijpt men elkaar en is er veel meer vertrouwen en plezier ontstaan, kortom we hebben ons doel bereikt!”

Ondernemend naar de toekomst

Om organisaties ondernemender te maken door modules als Bewegen naar ondernemerschap, stimuleren van intern ondernemerschap en werken met plezier. Met behulp van de creatiespiraal. Zie flyer. Zie link De Zaak. Het programma Bewegen in Ondernemerschap bieden Wilma en ik met open inschrijving ook aan voor zelfstandig ondernemers. Zie agenda.

referentie Jaap, MT-lid woningcorporatie

“Intern ondernemerschap is veel omvattend. Waarom lukt het niet of gaat het anders dan gedacht. Met de externe begeleiding van Heidy en Wilma kregen we snel inzicht waar het vast liep en concrete tools om doelgericht stappen te zetten. Zowel de harde als zachte kant kregen aandacht tijdens de trainingsdagen. De samenwerking en ondernemende werkhouding binnen ons team zijn enorm verbeterd”

Mini-retraite Rijk Ondernemerschap

Als ondernemer is het vaak hollen, ondernemer ben je immers 24/7. Terwijl echte groei juist vaak in stilte ontstaat. Even stilstaan bij waar je mee bezig bent, doe je de goeie dingen? Is er nog passie aanwezig? Hoe is het met je verbinding en energie? Geef je jouw ideeën de ruimte? Louise en ik gaan aan de slag met jouw dilemma’s en vragen in het ondernemerschap? Jij ervaart deze dag wat voor jouw Rijk Ondernemerschap is en hoe je dat kunt realiseren. Je leert als ondernemer wat het betekent als je handelt vanuit je eigen kern, wanneer je onderneemt met hart en ziel.

referentie Marga, ondernemer en deelnemer Rijk Ondernemerschap

“Heidy en Louise ondersteunen bij het inzichtelijk maken van je eigen kracht en dichtbij jezelf te blijven op heel integere wijze, liefdevol en eerlijk. Ik ben ervan overtuigd dat een training van 1 dag door Heidy en Louise wat teweegbrengt bij deelnemers en de inhoud van de training op lange termijn vruchten blijft afwerpen.”

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Voor meer beweging naar...

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws