06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

" Het geluk van je leven wordt bepaald door de aard van je gedachten"

Bewegen in Ondernemerschap

In één dag een solide basis en totaalblik op je ondernemerschap. In volle aandacht, ongestoord en actief een dag werken aan jouw bedrijf(sfocus). Om succesvoller te ondernemen.

Data in overleg
Tijd: 09.30-16.30 uur
Locatie: Met Wilma Nijboer, de Molen in Dalfsen
Prijs: € 225 speciale aanbieding

Hoe?
In een interactieve dag nemen we je mee in de 12 stappen van de handige ondernemerstool, de creatiespiraal (www.decreatiespiraal.nl). Zo doorlopen we creatief en actief jouw ondernemersdroom en werkelijkheid. Van wens naar o.a. verbeelden, geloven, onderzoeken, volharden, waarderen en ontspannen kom je het ondernemerschap in al z'n facetten tegen. Je krijgt praktische tools aangereikt waar je mee verder kunt. Deze dag legt een solide basis onder je bedrijf en geeft je een totaalblik o het ondernemerschap en je mogelijkheden voor groei.

Resultaat?
Je wordt je bewuster van wat ondernemerschap inhoudt en wat je drijft om dit te doen, het geeft je meer focus evenals inzicht in wat je goed afgaat en waar je hobbels liggen en welke stappen jij te zetten hebt om als mens en ondernemer te groeien en je bedrijf tot een succes te maken. We brengen je droom dichterbij de werkelijkheid. Onze ervaring is ook dat er mooie en nuttige verbindingen tussen de ondernemers onderling ontstaan.

Reacties eerdere deelnemers: "Helder stappenoverzicht en concrete (ervarings)acties", Goede gelegenheid om je ondernemerschap een boost te geven en echte stap voorvoorwaarts te maken", "Mooie mix van theorie, uitleg en zelf of samen doen", "voor iedereen in elke fase aan te werken", "Inspirerend en sprankelend", "Zinvol stukje bezinning".

Voor wie?
Droom jij van het ondernemerschap of heb je het gevoel dat je niet alles uit het ondernemerschap haalt wat er in zit? Of ben je tot nu toe meer de vakman/vakvrouw dan de ondernemer? Ben je op zoek naar jouw groeipotentie als ondernemer? Wij helpen je graag jouw droom dichterbij de werkelijkheid brengen en succesvoller in je ondernemerschap te zijn.

Investering?
Normale prijs € 250 ex BTW p.p. exclusief BTW en inclusief lunch, koffie, thee en lekkers. Nu speciale aanbieding van € 225. Ook voor IkStartSmarters.

Begeleiders
De dag wordt begeleid door de ervaren ondernemers en trainers Heidy Bolwijn en Wilma Nijboer. Beiden zijn ook coach voor het IkStartSmart project in Overijssel. Wilma's motto als stress- en ondernemerscoach is: ontspannen werken en ondernemen. Heidy faciliteert mensen en organisaties om hun unieke natuurlijke kracht zichtbaar en inzetbaar te maken en beweging te creëren. Ze inspireert mensen om trouw te zijn aan zichzelf door vanuit hun authentieke zijn zelf keuzes te maken voor werk en leven. Het is onze passie om met (potentiële) ondernemers te werken en ze te laten groeien. Samen verzorgen wij ook diverse trainingen op het gebied van (intern) ondernemerschap.

Scroll door voor het aanmeldformulier.

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Zien we jou?

Jij bent van harte welkom bij onze training Bewegen in Ondernemerschap. Kom in beweging om een dag echt actief met je bedrijf(sfocus) bezig te zijn.

Als je het aanmeldformulier invult, krijg je van ons de benodigde informatie.

Wil je je voor meerdere activiteiten aanmelden? Verstuur dan het formulier meerdere keren. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail.

Aanmeldformulier

Bewegen in Ondernemerschap
Versturen