06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

" Geniet je mee van het buiten spelen?"

Buiten Spelen

Wandelen is sowieso al leuk en raadzaam voor je gezondheid. Want, we zitten zoveel in ons hoofd en wandelen helpt om te aarden en je hoofd leeg te maken. Ik vind het heerlijk, doe het nog te weinig vind ik zelf. En jij?

De verrassing van deze Veluwe-wandeling

De wandeling liep ik op een nazomerse dag met vriendin Margreeth. Wij combineren een wandeling graag met de geneugten van het culinaire. Dus koffie, thee en een taartje konden we aan de start bij hotel de Witte Berken, in Epe, niet laten staan. Daarna op pad, een keuze aan wandelpaden. Echt een prachtige wandeling door bos, open velden en de Tongerense heide. Wij genoten volop. En wat komen we ergens aan het eind van de wandeling tegen? Een schommel aan een boom. "Zullen we?". Ja zeiden we voluit. En hoe heerlijk was dat. Gewoon schommelen in een prachtig bos met de zon door de bomen. Nog meer ontspanning en een grote lach op ons gezicht. Ga ook op pad en laat je verrassen. Wij eindigden de wandeling natuurlijk met een goeie hap, ook weer bij de Witte Berken. Lekker broodje, soepje, helemaal top. En ondertussen waren we mooi bijgepraat. Wandelverrassing delen? Mail me gerust.

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws