06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nlNatuurlijke krachtbronnen

Hieronder vind je enkele belangrijke en dierbare krachtbronnen van mij. Want 1+1 = 3. Ik ken mijn eigen natuurlijke kracht, maar er zijn ook activiteiten in mijn vakgebied waar anderen beter in zijn of het gewoon anders doen. In hun kracht staan. Door samen te werken leer je van elkaar, houd je elkaar scherp, maar heb je ook de opdrachtgevers iets extra's te bieden. Kortom 'practice what you preach'.

Jan

Op het gebied van vitaliteit werk ik samen met Jan (en Remco) van Buro Vitaal. Met een veelzijdig en preventief offline en online aanbod. Van slaap- en stressmanagement tot bewegen en voeding en nog veel meer.

burovitaal.nl

Louise

Al ruim 21 jaar mijn dierbare WAT-collega, working apart together. Ze was ook partner in Kansen in Werk en samen verzorgden we met veel plezier diverse trainingen en mini-retraites Rijk Ondernemerschap, op verzoek kan dat nog steeds.

lsvnk.nl

Peperbus

 Tot 1 januari 2021 schreef ik 40 columns ‘hoe blijf jij vitaal’ voor De Peperbus. Daarmee inspireerde ik mensen om in beweging te komen voor hun vitaliteit. De columns kun je lezen op de pagina inspiratie. Tevens worden op de inspiratiepagina mijn nieuwe columns gepubliceerd.

peperbus.nl

Wilma

Wij vonden elkaar als coaches voor IkStartSmart en organiseerden tal van trainingen op het gebied van (intern) ondernemerschap en delen onze passie voor loopbaancoaching en zijn wandelmaatjes. Een waardevolle samenwerking.

nijboer.cc

Margreeth

Margreeth maakte als vriendin al de prachtigste spontane foto’s van mij, ik ben blij dat ze dit talent nu beroepsmatig inzet voor portretfotografie. Je ziet op mijn website de mooie zee-portretfoto’s die ze van me maakte. Daarnaast is ze marketeer en gek op reizen (organiseren).

facebook.com/margreeth.vantilburg

Ruud

Mijn lief, specialist in crisisbeheersing met soms fotografie als hobby. Met zijn rust, analytisch en observerend vermogen ook mijn maatje in ondernemerschap.

beeldvormer.nl