06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nlNatuurlijke krachtbronnen

Hieronder vind je enkele belangrijke en dierbare krachtbronnen van mij. Want 1+1 = 3. Ik ken mijn eigen natuurlijke kracht, maar er zijn ook activiteiten in mijn vakgebied waar anderen beter in zijn of het gewoon anders doen. In hun kracht staan. Door samen te werken leer je van elkaar, houd je elkaar scherp, maar heb je ook de opdrachtgevers iets extra's te bieden. Kortom 'practice what you preach'.

Jan

Op het gebied van vitaliteit werk ik samen met Jan Timmerman van Buro Vitaal. We werken met youplus. Een uniek en laagdrempelig online coachingsprogramma dat medewerkers stap voor stap begeleidt naar hun vitaliteitsdoelen op het gebied van bijvoorbeeld energie, voeding en gewicht, roken, bewegen, slapen en energie.

burovitaal.nl

Louise

Al ruim 16 jaar mijn dierbare WAT-collega, working apart together. Ook partner in KansenInWerk. Samen verzorgen wij tevens met plezier het programma Rijk Ondernemerschap Zie agenda.

lsvnk.nl

Hanneke

Behalve partner in KansenInWerk, ook mijn fijne kantoormaatje waar ik mijn kantoor in Zwolle mee deel. Samen barsten we altijd van de idee├źn en verdiepen ons graag in trends.

ikbv.nl

Wilma

Wij vonden elkaar als coaches voor IkStartSmart en organiseerden ondertussen tal van trainingen samen op het gebied van (intern) ondernemerschap. Een waardevolle samenwerking.
nijboer.cc

Ruud

Mijn lief, specialist in crisisbeheersing met fotografie als hobby. Met zijn rust, analytisch en observerend vermogen en mooie foto’s ook mijn maatje in ondernemerschap.

beeldvormer.nl