06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

Je hebt geen invloed op de wind, wel hoe je de zeilen zet"

Missie en visie

Visie
Ik zie veel mensen maar wat doen. Ervaar dat ze te weinig in hun natuurlijke kracht en passie worden ingezet, maar daar zelf soms ook weinig leiderschap in tonen. Vaak ook vanuit angst om niet goed genoeg of van waarde te zijn of voor verlies van baan.

Dat heeft gevolgen voor de individuele mens en het functioneren binnen teams en organisaties als geheel. Het zorgt voor meer stress, minder werkplezier & afname van energie. En Hoe is dat bij jou? Ben jij nog met de goeie dingen in je werk bezig? Wordt jouw talent benut? Neem jij zelf het roer in handen voor jouw werk en leven?

Bij zelf regie nemen is er: meer werkplezier, resultaat, motivatie, innovatiekracht, leiderschap, vitaliteit, kwaliteit door juiste persoon op de juiste plek en betere samenwerking.

"Een appel wordt nooit een peer en een haas
wordt geen eekhoorn"

Mijn andere passies

Ook kan ik natuurlijke kracht verbinden met mijn andere passie: lekker eten en drinken en puur koken. Ik werk in de keuken het liefst met ingrediënten waarvan de bron definieerbaar is. Tegenwoordig zijn er te veel leugens in de voedselindustrie. Ik hou er, net als mijn partner Ruud, van om pure smaken en eerlijke producten te proeven. En hoop daar anderen ook in te inspireren.

Beweging hoort bij mij. Samen met Ruud ben ik graag op pad. Wij zeilen graag, houden van kanovaren en wandelen en maakten al diverse fietsvakanties, waaronder een fietstocht vanaf Ossenzijl naar Venetië.

Ik vind het leuk om mensen echt te leren kennen. Ik ben niet zo goed in oppervlakkige gesprekjes, ga liever de diepte in. Dat heeft ook met mijn hoogsensitiviteit te maken. De kracht daarvan is dat ik goed kan afstemmen, de andere kant is dat iets soms snel te veel is aan prikkels. En wie iets weet over : ik heb een geel-rode gedragstijl. Een mooie combi van mens en resultaatgericht zijn.
Wil je meer weten? Maak dan gewoon een koffie- thee- of wandeldate met me.

Missie

Het is mijn missie om mensen en organisaties te helpen in en voor hun natuurlijke kracht te staan.

Wie ben jij in je natuurlijke kracht? Ik help je graag bij de beweging naar de essentie in jou / je team zichtbaar en inzetbaar maken en daarin te laten excelleren. Waardoor het werk dat je doet je makkelijker & met meer plezier af gaat, gewoon omdat de energie weer stroomt. De energie die je zelf in gang kunt zetten, als je maar weet hoe.

En help mensen regie te pakken op hun eigen werk en leven want je bepaalt niet hoe de wind waait, wel hoe je de zeilen zet.

Ik laat je graag zien en ervaren hoe jij (weer) het stuur in handen kunt nemen voor je eigen werk en leven. Je werk en leven niet door anderen of angst laat bepalen, maar vanuit verlangen en kracht vorm geeft aan jouw (werk)toekomst.

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!