06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

"De afdeling is meer één geheel geworden, men begrijpt elkaar en er is meer vertrouwen en plezier"

Referenties

Mijn werk als coach, trainer en interim-manager oefen ik met liefde uit om beweging en beoogd resultaat voor de opdrachtgevers te bewerkstelligen. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat. Ik ben dan ook dankbaar voor en trots op onderstaande referenties.

Antoon Hendriks, interim-manager bij Tiem: "Flexibel, humor, positieve energie kenmerkt Heidy. We kijken terug op een goed proces"

"Heidy heeft in een spannende fase van de reorganisatie naar Tiem een uitstekende rol vervuld als interim HR-adviseur en daarnaast ook als sparringpartner voor mij als manager in het totale proces. Heidy heeft veel oog voor mens en communicatie en kan snel daadwerkelijk contact met mensen krijgen en ze in beweging zetten. Mede door haar bijdrage en adviezen kunnen we terugkijken op een goed verlopen proces. Flexibel, humor, positieve energie is wat Heidy kenmerkt en voor mij was het een verrassende ontmoeting met een mooi mens. Denk er met veel plezier aan terug."

Inge, inkoopfunctionaris: 'Ik liep vast in mijn werksituatie'

"Hoe vervelend ook, ik liep vast in mijn werksituatie. En hoe nu verder?

Met mijn vraag onder de arm ben ik op zoek gegaan naar een coach die me verder kon helpen in zes sessies; een coach die bij mij past, geen yoga en smoothies, maar iemand die mij helpt kijken naar mij en mijn gedrag en op welke wijze ik weer het roer in eigen hand kan nemen. Heidy is realistisch, stelt de juiste vragen en heeft een ruime ervaring om uit te putten. Heidy heeft me geholpen inzicht te krijgen in waarom ik vast ben gelopen, dit te accepteren en laten inzien dat ik van deze ervaring mag leren.

En of ik of ik mijn arbeidsvitaliteit weer terug heb gevonden? Ja zeker! En meer dan dat, ik heb meer inzicht in mijn gedrag, handvaten gekregen hoe ik duurzaam mijn arbeidsvitaliteit kan vasthouden én mijn bakens verzet."

Helga, casemanager ING HR Mobility: 'Ik was bijzonder onder de indruk van Heidy"

Professioneel, deskundig, mensgericht met een schat aan ervaring als ondernemerscoach, dat is Heidy. Ik heb een geruime periode met Heidy samengewerkt op de afdeling Mobility van ING. Het begeleiden van boventallige medewerkers van werk naar werk was onze primaire verantwoordelijkheid. Ik in de rol van Casemanager, Heidy in de rol van loopbaancoach.
Ik was bijzonder onder de indruk van de wijze waarop Heidy vrijwel alle kandidaten moeiteloos voor zich wist te winnen. Heidy blijft dicht bij zichzelf, is kritisch waar nodig maar bovenal oprecht geïnteresseerd in een ieder.
Ik mis nog altijd de goede gesprekken met “onze” kandidaten maar ook zeker de een op een gesprekken tussen Heidy en mij. Heidy heeft mij veelvuldig een spiegel voorgehouden en is ook voor mij richtinggevend geweest hetgeen heeft geresulteerd in een nieuwe carrière als zelfstandig ondernemer.
Iedere opdrachtgever mag zich gelukkig prijzen met Heidy aan boord!

Jaap, MT-lid woningcorporatie: 'De samenwerking en ondernemende werkhouding binnen ons team zijn enorm verbeterd'

“Intern ondernemerschap is veelomvattend. Waarom lukt het niet of gaat het anders dan gedacht. Met de externe begeleiding van Heidy en Wilma kregen we snel inzicht in waar het vast liep en concrete tools om doelgericht stappen te zetten. Zowel de harde als zachte kant kregen aandacht tijdens de trainingsdagen. De samenwerking en ondernemende werkhouding binnen ons team zijn enorm verbeterd."

Janke, leidinggevende lokale overheid: 'Ik krijg blijere mensen terug die meedenken en zich volop richten op hun taken'

“Als een medewerker dreigt te worden vermorzeld tussen privé-omstandigheden en werkstress, bel ik Heidy Bolwijn. Er is weinig uitleg nodig om duidelijk te maken wat mijn hulpvraag is. Een plan is snel gemaakt en wordt zorgvuldig en met respect voor iedereen uitgevoerd. Een aantal medewerkers heeft na de coaching ingrijpende keuzes gemaakt, waarmee ze een positieve draai gegeven hebben aan hun persoonlijke levenssfeer. Gevolg is dat ik na de coaching blijere mensen terug krijg die meedenken en zich volop richten op hun taken.'

Claudia, manager bij een woningcorporatie: Wij hebben ons doel bereikt, zijn meer één geheel geworden'

“Als vrij nieuwe en jonge afdeling binnen Woonstede (een woningcorporatie in Ede) was er een behoefte om elkaar beter te leren kennen, meer samenhang in de afdeling te brengen maar ook veel plezier. Om dit te realiseren hebben we o.a. Heidy uitgenodigd om dit met ons te realiseren. Als hulpmiddel hebben we allemaal een DISC analyse gedaan en dit via verschillende oefeningen onder leiding van Heidy met elkaar gedeeld. Door elkaar beter te leren kennen, ontstond er meer samenhang, begrip, openheid en vertrouwen in elkaar. Heidy heeft hier een grote rol in gespeeld door een goede combinatie van huiswerk, interactieve oefeningen en theorie, waarbij de groepjes in verschillende samenstellingen met elkaar hebben gewerkt. Waar nodig vonden ook aanpassingen tijdens de dag plaats. Er was maatwerk. Door twee dagen met elkaar actief bezig te zijn is de afdeling meer één geheel geworden, begrijpt men elkaar en is er veel meer vertrouwen en plezier ontstaan, kortom we hebben ons doel bereikt!”

Maja, leidinggevende landelijke HR organisatie: 'Ik heb mezelf en anderen beter leren begrijpen'

“Ik grijp nog regelmatig terug op oefeningen, piketpaaltjes die we in het traject hebben uitgevoerd/besproken. Het coachingstraject is voor mij een start geweest om mezelf beter te begrijpen, maar ook hoe ik anderen beter kan begrijpen, door iuit te spreken wat ik voel en vind. De DISC persoonlijkheidsstijlen helpen me hier zeker verder mee. Heidy is een coach die een oprecht geïnteresseerd is in je verhaal en weet de juiste vragen te stellen. Ze weet een goeie sfeer neer te zetten. Er is ruimte voor een lach en een traan. Dat maakte dat ik snel kon openstellen om met haar stappen te maken. In wandel- en kantoorsetting.'

Krista, natuurcoach: 'Geen trucjes, maar meebewegen.'

“Wat ik zo goed vind aan Heidy als coach is; geen trucjes, maar meebewegen met wat ik als coachee in te brengen had. Authentiek en echt in je reacties. Je ziet alles, combineert info, denkt mee, stimuleert, accepteert, laat bij mij wat van mij is, geeft vertrouwen en brengt op ideeën. Dat in combinatie met je mega-aanstekelijk enthousiasme maakt dat ik je een hele goede coach vind”.

Lineke, ondernemer, opruimcoach en mantelzorgondersteuner: 'Ik onderneem nu met meer kennis en zelfvertrouwen' 

“Als startend eigenaar van 'Ondersteuning aan de orde' was ik blij met Heidy’s professionele ondernemerscoaching. Maatwerk, praktisch en concreet en met een grote diversiteit in werkvormen. Met ook aandacht en oefeningen voor vitaliteit en hoogsensitiviteit, dat heb ik heel waardevol gevonden. Ik heb geleerd positief om te denken en waardeer Heidy om haar eerlijke en opbouwende feedback en dat ze in iedereen een waardevol mens ziet. Bovendien realiseer ik me dat haar tussendoortjes als een vrolijke app, een positieve mail, bevestiging en bemoediging me verder hielpen, evenals haar eigen voorbeelden uit de praktijk. Ik onderneem nu met meer kennis en zelfvertrouwen."

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Voor meer beweging naar...

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws