06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

"De ideale dag is vandaag, als wij er de ideale dag van maken"

Inspiratie

We hebben er bijna allemaal behoefte aan om gevoed te worden. Inspiratie te krijgen. Vanuit mijn brede interesse lees en zie ik veel. Dat wil ik graag met jullie delen.

Mijn insteek is dat dit vooral over (intern) ondernemerschap, trends, hoogsensitiviteit, vitaliteit en natuurlijk eten, natuurlijk leven zal gaan. Vanuit een positieve insteek. Daarom schrijf ik regelmatig blogs, plaats leuke nieuwtjes en verstuur ik inspiratienieuws (gemiddeld 1 x per 2-3 maanden). Ik start binnenkort met dit inspiratienieuws. Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan in. Ook begin ik binnenkort een speciale facebookpagina met tips en inspiratie.

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws

Winters bewegen & ultieme ontdekking

Corona betekende voor mij dealen met het feit dat de sportschool en mijn zwembad gesloten zijn. Gelukkig houd ik van in mogelijkheden denken en heb daar verrassend leuke nieuwe opties in ontdekt! 

Heidy's Peperbus columns

Maandelijks sta ik nu met een column in de Zwolse Peperbus om mensen te inspireren over vitaliteit. Bekijk de columns tot nu toe. Maandelijks weer aangevuld met een nieuwe. Veel leesplezier voor meer vitaliteit.

Ga jij ook voor goud? 

Helaas ze zijn weer voorbij de Olympische Winterspelen. Ik heb, waar ik kon, gekeken (tv, app) en geluisterd (Radio 1 met Erben Wennemars was vaak zo spannend). Ik heb genoten. Van de sport, maar vooral ook van de topsporters en door te observeren wat hen nou zo succesvol maakt. Wat zorgt voor goud? En wat kunnen wij daar van leren?

Onverwachte parel... maakt regendag goed!

De laatste week van juni en 1e week van juli 2017 waren wij op fietsvakantie aan de Duitse Oostzeekust. Vanaf Boltenhagen via prachtige kustplaatsen als Oostseebad Rerik, Heiligendamm, Kühlungsborn & Warnemünde en de unieke Hanzesteden Wismar, Rostock en Stralsund richting Ruegen. Wat een aangename verrassing dit gebied. 

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Wij wonen in Ossenzijl, midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deels werk & coach ik vanuit huis, dus met de natuur om de hoek. Ideaal ook voor wandelcoaching. En deels werk ik op mijn kantoor in Zwolle. Voor mij de perfecte combinatie, als liefhebber van de natuur en de stad.

Volmaakt geluk

Als mijn zusje, die in Amsterdam woont, vakantie heeft, verblijven we graag een paar dagen in haar huis. De stad verkennen. Niet zozeer als toerist, maar als inwoner. Dat kan extra goed door de tips van Corien. En zo belandden Ruud en ik bij een wandeling door het Flevopark bij restaurant Polder voor een goeie lunch en daarna bij destilleerderij ’t nieuwe Diep.

Artikel in De Zaak

Een trend in ondernemersland is een meer ondernemende werkhouding ontwikkelen bij werknemers. Het ondernemersmagazine De Zaak wilde daar aandacht aan besteden en vroeg of ze mij daar als expert voor mochten interviewen. Of course, want mijn missie is meer intern ondernemerschap ontwikkelen bij mensen en in organisaties.

Ondernemerskookboek

Mirella Zwanenburg, van Zwanenburg Media en Boekendame.nl bedacht het idee voor een kookboek met recepten voor en door ondernemers. Ik ben trots dat ik mijn bijdrage mocht leveren aan dit inspirerende kookboek.

Buiten spelen

Wandelen is sowieso al leuk en raadzaam voor je gezondheid. Want, we zitten zoveel in ons hoofd en wandelen helpt om te aarden en je hoofd leeg te maken. Ik vind het heerlijk, doe het nog te weinig vind ik zelf. En jij? 

Melanzane con penne al forno

Mirella Zwanenburg, van Zwanenburg Media en Boekendame.nl bedacht het idee voor een kookboek met recepten voor en door ondernemers. Ik ben trots dat ik mijn bijdrage mocht leveren aan dit inspirerende kookboek. 

Hoogsensitief?

Al weer een tijdje geleden las ik het boek Leefboek Hooggevoeligheid van Rolf Sellin. Ik heb al best veel boeken over hoogsensitiviteit gelezen (oa van Elaine Aaron en Susan Marletta Hart), maar vond het toch weer een aanvulling. Ik ben geïnteresseerd in het onderwerp, omdat ik het zelf ben, maar ook veel mensen die ik coach. Ook in mijn vriendinnenkring zijn diverse ervaringsdeskundigen.