06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

“Alles wat aandacht krijgt groeit”

Heidy's natuurlijke kracht

Natuurlijke kracht is de paraplu van wie ik ben en wat ik doe als ondernemer. Mensen vanuit, wie ze in essentie zijn, laten stralen en groeien. Ik geniet als mensen doen waar ze van nature goed in zijn en zelf de regie pakken. Ik help ze graag die stappen te zetten voor beweging naar meer geluk, vrijheid en energie. En deel hier mijn passie voor natuurlijk leven.

Dat ik ondernemer wilde worden stond al vroeg vast. Ik droomde van een eigen horecabedrijf. De stap naar de hotelschool was dus een hele logische. In de hotellerie en congreswereld deed ik in binnen- en buitenland ervaring op, met name op sales, PR & marketing(management) gebied. De honger naar meer communicatiekennis leidde mij naar de faculteit journalistiek en communicatie. Daarna kwam de ondernemersdrang sterk naar voren, manager worden bij Randstad voelde als een goeie tussenstap. Drie vestigingen (waaronder Zwolle) runnen. Toen ik daar niet meer genoeg in mijn natuurlijke kracht kon staan werd het tijd om op eigen benen te staan. In januari 2000 startte ik sprong ik bewust in het diepe van het zelfstandig ondernemerschap. Ik begon met communicatie-advies en tekstproducties, maar wist al dat ik er later de coaching aan toe zou voegen. Bij Randstad genoot ik namelijk enorm van het zichtbaar en inzetbaar maken van de talenten van mijn mensen. Dus schoolde ik me bij en dat doe ik nog steeds. Later werden training en interim-management er aan toegevoegd. Ik leer en groei graag en blijf dat ook doen.

Ik ben, wat je noemt, een scanner. Eigenlijk is dat een ander woord voor generalist. Ik ben nieuws- en leergierig en heb een brede interesse. Weet graag van veel iets af en van sommige dingen veel. Ook hou ik van afwisseling en regelmatig nieuwe uitdagingen. En zie mijn leven en werk als een grote ontdekkingsreis. Daarnaast ben ik een echte verbinder en kansendenker. En maatschappelijk betrokken, onder andere door mijn bestuurswerk voor Hanzelab en mijn wandelcoachwerkzaam-heden voor gasten van Nazorgcentrum Intermezzo.

16 jaar ondernemen met plezier

"Alleen met je hart kun je goed zien, het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar"

Mijn andere passies

Ook kan ik natuurlijke kracht verbinden met mijn andere passie: lekker eten en drinken en puur koken. Ik werk in de keuken het liefst met ingrediënten waarvan de bron definieerbaar is. Tegenwoordig zijn er te veel leugens in de voedselindustrie. Ik hou er, net als mijn partner Ruud, van om pure smaken en eerlijke producten te proeven. En hoop daar anderen ook in te inspireren.

Beweging hoort bij mij. Samen met Ruud ben ik graag op pad. Wij zeilen graag, houden van kanovaren en wandelen en maakten al diverse fietsvakanties, waaronder een fietstocht vanaf Ossenzijl naar Venetië.

Ik vind het leuk om mensen echt te leren kennen. Ik ben niet zo goed in oppervlakkige gesprekjes, ga liever de diepte in. Dat heeft ook met mijn hoogsensitiviteit te maken. De kracht daarvan is dat ik goed kan afstemmen, de andere kant is dat iets soms snel te veel is aan prikkels. En wie iets weet over : ik heb een geel-rode gedragstijl. Een mooie combi van mens en resultaatgericht zijn.

Wil je meer weten? Maak dan gewoon een koffie- thee- of wandeldate met me.

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Voor meer beweging naar...