06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

"Van open water tot moerasbos, natuur om de hoek"

Fris door de natuur

Wij wonen in Ossenzijl, midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deels werk & coach ik vanuit huis, dus met de natuur om de hoek. Ideaal ook voor wandelcoaching. En deels werk ik op mijn kantoor in Zwolle. Voor mij de perfecte combinatie, als liefhebber van de natuur en de stad.

Als ik thuis werk, maak ik tussen de bedrijvigheid door, graag een wandeling in de prachtige natuur van ons Nationaal Park. Het grootste moerasgebied van Europa. Na een paar uur achter je laptop lijkt het soms of je brein even niet meer helder is, mij helpt het om mezelf dan letterlijk in beweging te zetten. Dan kan ik er daarna weer fris tegenaan.

Je ziet er alle schakeringen in de ontwikkeling van open water tot moerasbos. Oprukkende oeverbegroeiing en dichtgroeiend water, drijftillen, rietlanden en voedselarm grasland.Typische moerasbewoners zoals vogels, vissen, zoogdieren, reptielen en insecten, vinden een plek in de gevarieerde begroeiing en de bijzondere plantenwereld.

Ontdek Nationaal Park Weerribben-Wieden

Dit vroege mooie voorjaar van 2017 genoot ik van de zon, katjesbomen, mooie luchten, het water, het riet daar klaar is, de stilte en nog veel meer. Ik nodig je dan ook van harte uit om eens in beweging te komen naar en in dit mooie natuurgebied. Dat kan lopend, fietsend, (kano)varend en in de winter natuurlijk op de schaatsen. En volop gelegenheid voor een hapje en drankje in de buurt.

ontdekweerribbenwieden.nl  en  np-weerribbenwieden.nl

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws