06 - 215 07 937

heidy@bolwijn.nl

Ontdek samen met mij waar je volmaakt gelukt vindt

Volmaakt geluk

Als mijn zusje, die in Amsterdam woont, vakantie heeft, verblijven we graag een paar dagen in haar huis. De stad verkennen. Niet zozeer als toerist, maar als inwoner. Dat kan extra goed door de tips van Corien. En zo belandden Ruud en ik bij een wandeling door het Flevopark bij restaurant Polder voor een goeie lunch en daarna bij destilleerderij ’t nieuwe Diep.

Alleen de romantische plek is al geweldig om te zien. Je kunt er ter plaatse, ook op het terras, genieten van de drankjes, maar ook flessen kopen. In de destilleerderij die gerenoveerd werd en waar ook een ketel van Bols staat (Bols waar we tijdens ons uitje als hotello’s onbeperkt cocktails en longdrinks mochten proeven vroeger, sweet memories). Na een kleine rondleiding mochten we ook hier proeven. Zoals Hansje in de Kelder, Volmaakt Geluk, Bruidstranen en Hemdje licht op. Oude likeuren, die je bijna nergens meer ziet, maar die we vroeger wel moesten leren. Verrassend, leuk en lekker. Maar er worden bijvoorbeeld ook jenevers en eau de vies gestookt. We besloten hier wat cadeautjes te kopen voor mensen. Leuke, originele cadeaus. En ik vind, dit soort bedrijven moeten we in stand handen. Dus steunen.

Ook eens proeven? Kijk op de website voor meer informatie. Ik zeg: doen! Neem er de tijd voor.

© Bolwijn Communicatie

Delen mag!

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie over o.a. vitaliteit, werkgeluk, hoogsensitiviteit, food en natuurlijk leven? Schrijf je dan in voor mijn inspiratienieuws.

Stuur mij inspiratienieuws